Kunstklimavei er et tverrfaglig kunstnerisk utviklingsarbeid, les mer her:  https://galleri-bkd.no/kunstklimavei/

Kl.15.00 vi åpner med glede dørene for publikum i Galleri BKD/Atelier 7×7 i Øvre Langgt 49. Vi tilbyr noe godt for kropp og gane fra delprosjektet Naturens apotek.  

Kl.16.00 blir det en innledning om prosjektet og presentasjon av Sidsel Bondes verk Drag, twist, lift, braid. Så følger åpningen av verket Cultivating Meaning – en organisk vev som strekker seg gjennom galleriet, med Line Sanne og Marit Silsand

Kl.17.00-17.50 blir det anledning til «å tegne seg inn i byhistorien» på Bibliotekplassen i installasjonen Arkeologiske stammesnitt med Tollef Thorsnes.

Kl.18.00 åpning av The Skeleton Garden ved Jadwiga B. Podowska i kunstnersamtale med Jan Terje Christoffersen i Tønsberg Domkirke kl.18.15. Det blir musikalsk innslag ved Espen Melbø, og så noe munngodt på installasjonen HÅP. Her er blåskjell på menyen, servert i østersskjell.  Da kan skjellene ses i sammenheng, og vi kan reflektere rundt hvordan østersen som ikke hører hjemme her, fortrenger blåskjellene. Og hvordan vi uten å bli motløse, men fortsette å ha håp, kan jobbe for at den ene ikke får ta helt overhånd på den andre.

Til slutt vandrer vi til Stræti og vasker hender/renser huden under ledelse av Jerome Richter

Siste innlegg